Bejelentés


Kincskereső Tábor Honlapja


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Fényképek

Sziasztok! Feltettem a 2003. Mátraháza mappába az akkori képeket, így már az összes táboros kép elérhető és megtekinthető! Szép hétvégét kívánok mindenkinek!

2004.Szorospatak

A mappában megtaláljátok az akkori képeket! Nézegessétek a képeket! További szép vasárnapot kívánok minden kedves látogatónak! Vigyázzatok magatokra!

2005.Szanda

A szandai táboros képek megtekinthetők a mai naptól! Minden jót :)

Új fényképek!

A 2006. Szorospatak mappában megtalálhatók az akkori fényképek:)Jó böngészést, és további szép estét kívánok mindenkinek!

Sástó

Kedves Kincskeresők! A 2007. Sástó mappába töltöm fel az akkori táboros képeket! Egy biztos, ahogy nézegetem a fotókat, hogy sokat nőttetek:) Jó nézelődést!

Parádsasvár

Sziasztok! Megtekinthetők a 2008. Parádsasvár mappában az akkori táboros fotók! Töltöm fel őket ahogy tudom, addig is türelmeteket kérem:)

Új Év

Minden kedves Kincskeresőnek kívánok sikerekben, örömökben gazdag Új Évet!

Rendelés

Sziasztok! Mai naptól fogva ajándéktárgyak rendelhetők Kincskeresős képpel. További információt találtok az oldalon a Rendelés menüpont alatt!

Elindult a honlap

Sziasztok! Elindítottuk a Kincskereső Tábor honlapját, remélem sok embernek tudunk ezzel örömöt szerezni! Várom észrevételeiteket, javaslataitokat.


Szavazás
A Kincskereső Tábor története 2003 nyarára nyúlik vissza. Ekkor úgy döntött egy kedves család, hogy a nyár egy hetében, tábort hirdet gyermekek számára. Így került sor az első táborra, amit Mátraházán sikerült megszervezni 2003-ban.
A nagy sikerre való tekintettel, és a jó programoknak köszönhetően( Kékes megmászása, strand, számháború stb) az azt követő évben is megszervezték a tábort, mégpedig Bátonyterenye mellett, a Szoros-pataknál. Külön érdekesség itt megemlíteni, hogy ebben az évben erdélyi gyerekek érkeztek a tábor lakói közé, akiknek ugyanúgy mint a többieknek, felejthetetlen marad ez a 2004-es emlék.Elég ha csak a bátorságpróbára - róka, baleset,eltűnt csoport- gondolunk.
Nagyon jó környezetben lakhattak, játszhattak a gyerekek, hiszen bármerre is nézett az ember, csak erdőt látott. 2005-ben Szandára látogatott a Kincskereső csapat, hogy egy év elteltével ismét maradandót alkosson a tábor naplójába. Ha csak az akkori erdészre gondolunk, akkor ez sikerült, ugyanis fogta magát, és szó nélkül otthagyott minket a vadlesen, sőt a vérnyomásást is sikerült karban tartani, amikor honfoglaló magyarokhoz hűen az egyik gyerkőc a hátrafelé nyilazást választotta. Ezzel nem is lett volna baj, ha mögötte nem 20 fő várja, hogy hasonló módon tanúbizonyságot tegyen tudásáról. Persze a buszsofőr is hozta a formáját, mivel már a gyerekek szurkoltak, hogy ne épp vezetés közben döntsön alvásrekordot.
Nagy izgalmakkal teli szandai táborozás után, a tábor lakók visszatértek 2 év után Szoros-patakra, hogy újra bejárják a környező vidéket, és felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak. 2007-ben Sástóra látogatott a csipet csapat, egy olyan helyre, amit egy csodás tó vesz körül, így lehetősége nyílt a gyerekeknek a kirándulásokon, strandoláson, számháborún kívül egy kis vízibiciklizésre a tavon, aminek persze mindenki nagyon örült.
2008-ban Parádsasváron jártunk, és bebarangoltuk a környéket, többek között egy hatalmas kiránduláson is résztvettek a kincskeresők, aminek célja a Galyatető megmászása volt.De említhetjük a festői szépségű környezetben megtartott bográcsozást is, a számháború, strand és a kihagyhatatlan bátorságpróba mellett. 2009 nyarán Kismaroson került megrendezésre az immár 7. Kincskereső Tábor. Jártunk Vácon, ahol kimentünk a strandra, utaztunk kisvasúttal, egy egésznapos kirándulás keretében Zebegénybe látogattunk, és végül de nem utolsó sorban, mint minden évben, KI-MIT-TUD c. műsorral zárult a tábor.Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?attila [ 2010-01-10 13:01 ]

Nagyon jo lett!! Sok sikert!!!polák eszter [ 2009-12-31 15:17 ]

nagyon jó volt a 2008-as tábor!!akkor voltam elősször és remélem nem utoljára!
sajnos 2009-ben nem tudtam elmenni de nagyon örülnék ha 2010-ben el tudnék menni és újra találkozhatnék a juditkával,edinával,klárival,timivel,dáviddal,danival,ádámmal,ábellel...és persze a többiekkel...:D
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!